Agriturismo Refugio Marnes

Spanje - Valencia - Benissa


Refugio Marnes is een milieuvriendelijk agriturismo gelegen op een prachtige rustige verscholen plek in de bergen van de Costa Blanca. De Costa Blanca is bekend door haar stranden en kust. Vanaf Refugio Marnes ben je in ongeveer een half uurtje bij het strand. Leuke dorpen aan de kust om te bezoeken zijn Altea, Javea en Moraira. Alicante ligt op een klein uurtje rijden van Refugio Marnes en Valencia op ongeveer een uur.
Door het zeer bijzondere microklimaat is de omgeving uitstekend geschikt voor een actieve wandelvakantie. Voor veel wandelingen hoef je de auto niet te pakken. Direct vanaf het erf kun je diverse wandelingen starten. Voor sportklimmers is de Costa Blanca een klimwalhalla. Veel goed toegankelijke klimwanden en goed verzorgde craig´s in de omgeving zorgen dat het zo geliefd is, maar ook voor wielrenners en mountainbikers is dit een ideale omgeving.

Je kunt hier logeren in heel verschillende en authentieke vakantie verblijven. Zo kun je overnachten in een schattig natuurhuisje of in een Marokkaanse glamping tent met maximaal vier personen. Of in een van zes heerlijke B&B kamers.
Net buiten het erf van Refugio Marnes ligt het vakantie huis Finca Iris met privé zwembad dat geschikt is voor 6 tot 8 personen.

 

Website
(safari)tent - huisje
Zwembad
> 6 personen
Klein
vanaf Utrecht 1978 KM

Agriturismo and Casa Rural Refugio Marnes, Ptd Marnes, Spain
© Huren op de Camping All rights reserved