PLUS camping

Awa Natura

Spanje - Alicante - Aigües


Awa Natura is een perfecte bestemming als je op zoek bent naar rust, ontspanning en natuur. Of je nu alleen of in gezelschap komt, je kunt er genieten van een diep welzijn volledig in contact met de natuur. Jean en Eveyline helpen je je batterij weer op te laden. Professionele medewerkers bieden verschillende retraites voor je gezondheid zoals yoga, massages, detox, meditatie en reiki. Dit alles om de beslommeringen van het dagelijkse leven achter je te laten. Ook liefhebbers van outdoor activiteiten zijn hier op het juiste adres voor trekking, bergbeklimmen, parachutespringen, kajakken, snorkelen en nog veel meer. Ook als u denkt aan het organiseren van een evenement of feest, biedt Awa Natura de faciliteiten om dit tot een succes te maken.
Awa Natura is gelegen tussen de bergen van Aigües, op ongeveer 12 kilometer van van het strand van El Campello en op slechts 35 kilometer van de luchthaven van Alicante. Er is een prachtig zwembad op het terrein en je kunt er genieten van heerlijke maaltijden.

Je kunt hier overnachten in een kamer voor twee personen of in een houten huisje of lodge tent voor maximaal drie personen. Voor elke accommodatie geldt dat het mogelijk is om op basis van half- of volpension te verblijven.

Naar campingwebsite
(safari)tent - huisje
Zwembad
Eetgelegenheid
3 personen
Klein

Awa Natura, Aigües, Spain
© Huren op de Camping All rights reserved