Camping am Blanksee

Duitsland - Mecklenburg Vorpommern - Klein Pankow


Camping Am Blanksee ligt aan een prachtig meer met eigen strand tussen twee beschermde natuurgebieden. De omgeving wordt gekenmerkt door de mooie natuur, die uitnodigt tot wandelen of fietsen en waar men nog echt van de rust kan genieten. Zonder moeite komt men herten tegen, maar ook het spotten van de zeldzame visotter of een ijsvogel behoort tot de mogelijkheden. Bijzonder geschikt voor families met kleine waterratten. De streek kenmerkt zich door gezellige dorpjes en diverse natuurgebieden waar je kunt genieten van de ruimte en de rust. Ook zijn er diverse actieve en culturele bezienswaardigheden in de nabije omgeving zoals de rodelbaan, kasteel Schwerin, Hansa Park en een bezoek aan de stad Berlijn. Je zult één van de mooiste en interessantste landschappen van Mecklenburg leren kennen.
Het zandstrand wat op de camping is gelegen biedt de mogelijkheid om te zwemmen en vissen, of de natuur per boot te ontdekken. In de campingwinkel kun je terecht voor enkele boodschappen. Uiteraard is er een speeltuin voor de kleintjes aanwezig en kun je ’s avonds genieten van een drankje op het terras van de gaststätte.

Je kunt hier een safaritent huren. Deze staan op mooie plekken aan de rand van de camping, bij het bos met deels uitzicht op het meer.

Info & Boeken via Tendi
(safari)tent
Speeltuin
6 personen
Klein of middelgroot
Aan meer
vanaf Utrecht 594 KM

Camping am Blanksee, Am Blanksee, Siggelkow, Germany
© Huren op de Camping All rights reserved