Camping Borken am See

Duitsland - Noordrijn-Westfalen - Borken


Borken am See is een familiecamping aan het meer de “Probstingsee”. De camping ligt net over de grens met Duitsland en heeft veel faciliteiten voor de hele familie. Borken am See heeft een outdoor centre, diverse speeltuinen met klim- en klauterrekken, een springkussen van 10 meter, midgetgolf en sportvelden. En er is een zwembad waar je kan afkoelen als je even geen zin hebt om naar het meertje te gaan. Op de camping zelf is al veel te doen, maar in de omgeving zijn ook hele leuke activiteiten te beleven denk o.a. aan Tropisch Zwemparadijs Aquarius, paintball, waterfietsen, bowlingbaan en Movie Park Germany in Bottrop (39 kilometer). Ook vind je in de regio diverse golfbanen.
Deze autovrije camping, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en rondlopen heeft in de schoolvakantie ook Nederlandstalige animatie. Denk aan een  knutselclub, sport- en spelactiviteiten en natuurlijk minidisco. Het restaurant is volledig vernieuwd en heeft een groot terras waar je kan genieten van een Duits biertje of een regionaal wijntje.

Je kunt hier met 5 personen overnachten in een Safaritent Comfort met privé sanitair of in een Mobile home Country (met airco).

Info/boek via Budget Glamping
(sta)caravan - (safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
5 personen
Klein of middelgroot
Aan meer
vanaf Utrecht 135 KM

Camping Borken am See, Pröbstinger Busch, Borken, Germany
© Huren op de Camping All rights reserved