Camping De la Cascade

België - Luik - Coo


Op Camping De la Cascade ervaar je de rust en ruimte van het kamperen midden in de bossen met waterpret in de rivier en de mogelijkheid om te vissen. De la Cascade is een kleine, gezellige, groene kindvriendelijke camping waar kinderen kunnen spelen, De la Cascade is namelijk 100% autovrij. Er is een bibliotheek waar spelletjes klaar liggen en maak de mooiste muziek op de piano of de gitaar.
Naast dat je hier mooi kunt wandelen, fietsen en mountainbiken kun je ook een bezoek brengen aan de Coo's waterval of Cascade Du Coo. In dit natuurpark kun je in een treintje allerlei dieren in het wild spotten. Een absolute aanrader is Attractiepark Plopsa Coo, het park is voor het hele gezin één grote belevenis! Op de camping is er een klein winkeltje en een bar met 15 soorten bier. In het dorpje Coo zitten meerdere terrasjes en restaurantjes. Er zit een waterval op loopafstand en vanaf de camping zijn outdooractiviteiten te boeken.

Je kunt hier overnachten in een sfeervolle en comfortabele Tipi tent met 2 slaapkamers en ruim leefgedeelte. Alle tenten hebben een complete inventaris voor 5 personen, elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Ervaar het échte kampeergevoel in deze knusse en comfortabele accommodatie, instapklaar!

Info & Boeken via Geardropper
(safari)tent
Speeltuin
5 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 252 KM

Camping De la Cascade, Chemin des Faravennes, Stavelot, Belgium
© Huren op de Camping All rights reserved