Camping du Lac de Bonnefon

Frankrijk - Midi Pyreneeën - Naucelle


Camping du Lac de Bonnefon is een kleine familiecamping op een licht glooiend terrein. De camping ligt op slechts 1,5 kilometer van het dorpje Naucelle. In Naucelle vind je een bakker, een slager, een supermarkt, diverse restaurants, VVV en andere faciliteiten.De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van uitstapjes in de omgeving. De omgeving kenmerkt zich door hoogvlaktes, groene heuvels, mooie meren en rivieren, zoals L’ Aveyron en de Tarn. In de directe omgeving liggen leuke dorpjes als Sauveterre de Rouergue , Najac , Belcastel en prachtige oude steden en kastelen. Het gebied biedt diverse mogelijkheden voor allerlei sportieve activiteiten, zoals kanoën, wandelen, fietsen en mountainbiken.
Uiteraard is er een heerlijk verwarmd zwembad met bubbelbad en apart kinderbad aanwezig. Verder is er voor de kinderen een speeltuintje, midgetgolf en een springkussen. In het hoogseizoen is er een kleinschalig animatieprogramma en zijn er thema-avonden. ’s Avonds kun je in het restaurant of op het terras genieten van heerlijke streekgerechten en/of een drankje.

Je kunt hier een luxe safaritent huren met eigen badkamer. Deze staan op een ruim opgezet deel van de camping, op ruime plaatsen met uitzicht op het meertje.

Info & Boeken via Tendi
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
Aan meer
vanaf Utrecht 1124 KM

Flower Camping Le Lac de Bonnefon, L'Étang de Bonnefon, Naucelle, France
© Huren op de Camping All rights reserved