Camping Eyharche

Frankrijk - Pyrénées-Atlantiques - Barcus


Minicamping Eyharche ligt aan de voet van de Pyreneeën en staat voor rust, ruimte, vrijheid, natuur, bergen en een prachtig landschap. Het bos ligt op steenworp afstand, je hoort de koeienbellen rinkelen op de achtergrond en er is een heerlijk meertje om bij weg te mijmeren en om verse forel te vangen. 
De regio staat bekend als het rijkste vogelgebied van Europa. Elke natuurliefhebber zal hier worden verrast door de talrijke vogelsoorten die hier te zien zijn. Ook wandelaars kunnen hier hun hart ophalen in de vrije natuur. De route naar Santiago de Compostella ligt niet ver en badplaatsen als Biarritz, Bayonne en St.Jean de Luz zijn in minder dan twee uur te bereiken. En voor iedereen die Lourdes een keer gezien wil hebben: deze bedevaartplaats is anderhalf uur rijden verwijderd van Barcus.
Ook voor kinderen is camping Eyharche een avontuur. Geen animatie, wel speeltoestellen, trampoline, een zwembad, boerderijdieren, een jeu de boules baan en een klein meertje waar je een vis voor het avondeten kunt vangen. En 's avonds een kampvuur maken op de camping met het hout wat je zelf bij elkaar hebt gesprokkeld. Geen zin om te koken? Eén keer in de week worden er frietjes gebakken en bij genoeg animo is er een gezamenlijke BBQ.

Je kunt hier overnachten in de mini-blokhut voor twee personen of een gîte met maximaal vier volwassenen.

Website
huisje
Zwembad
Speeltuin
4 personen
Klein
vanaf Utrecht 1307 KM

Eyharche, Barcus, France
© Huren op de Camping All rights reserved