Camping Huttopia Les Châteaux

Frankrijk - Loire - Bracieux


Camping Huttopia Les Châteaux is gelegen aan de rand van de weelderige bossen van de Sologne vlakbij de meest bezochte kastelen van Frankrijk. De omgeving biedt voldoende vertier, zo is het bijvoorbeeld erg leuk om de omgeving van de Loire vanaf het water te ontdekken! Vanuit Blois kun je een gratis tochtje in een kano en peddel maken om je onder te dompelen in de landschappen van de oevers van deze duizend kilometer lange rivier. Je kunt ook aan boord gaan van een toue cabanée, een veerboot die als traditionele vissersboot op de Loire wordt gebruikt, voor een typisch en authentiek bezoek.
Ook leent de omgeving zich perfect voor een dag fietsen in het bos, langs de Loire of langs de kastelen. Bij terugkomst op de camping kun je genieten van een maaltijd op het heerlijke terras of genieten van het grote verwarmde overdekte zwembad (met peuterbad). Het grote terras met ligstoelen en parasols staan voor je klaar....en zin in een activiteit? Dat kan! Geniet dan in juli en augustus van de Huttopia thema-avonden, deze zorgen 6 dagen per week voor onvergetelijke momenten. Iedere week is er live muziek, een show en openluchtbioscoop. Ook is er een speeltuin, tafeltennis, jeu de boules en er zijn volleybalvelden. De camping heeft zelfs twee grote tennisbanen.

Camping Huttopia Les Châteaux biedt je een ruime keuze aan volledig uitgeruste accommodaties. Je kunt hier slapen in een tent, stacaravan, pipowagen of chalet met maximaal zes personen.

Boek via Huttopia
(sta)caravan - (safari)tent - huisje - bijzondere accommodatie
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Groot
vanaf Utrecht 657 KM

Huttopia Les Châteaux, impasse des guernazelles, Bracieux, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved