Camping Jena

Nederland - Gelderland - Hummelo


Camping Jena is een groene kindvriendelijke camping aan de rand van de uitgestrekte bossen van Hummelo. De toegangsweg van de camping sluit direct aan op het uitgebreide knooppunten-netwerk van de Achterhoek waar oneindig veel te zien en beleven is. Hier ervaar je de perfecte mix van rust, ruimte en gezelligheid om je heen.
Bij de receptie zijn gratis fiets- en wandelroutes te verkrijgen die je langs de mooiste plekjes in Hummelo en omgeving leiden, zoals Doesburg, Zutphen en het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Beklim de uitkijktoren Hulzenberg voor prachtig uitzicht over de wijde omgeving. Voor wie van echte Achterhoekse gezelligheid houdt is een bezoekje aan winkelstad Doetinchem aan te raden. Met name op de marktdagen dinsdag en zaterdag is het hier genieten op één van de vele terrasjes in de binnenstad
De kampeer-setting, de voorzieningen en de speelmogelijkheden zijn uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen die graag in de natuur kamperen. Ben jij die natuurliefhebber die houdt van een fijne mix tussen rust en gezelligheid? Dan is dit ‘the place to be’!

Je kunt hier overnachten in een sfeervolle en comfortabele Tipi tent met 2 slaapkamers en ruim leefgedeelte. Alle tenten hebben een complete inventaris voor 5 personen, elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Ervaar het échte kampeergevoel in deze knusse en comfortabele accommodatie, instapklaar!

Info & Boeken via Geardropper
(safari)tent
Speeltuin
5 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 93 KM

Camping Jena | Kamperen in de Natuur, Rozegaarderweg, Hummelo, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved