Camping Le Prahay

België - Luxemburg - Poupehan


Camping le Prahay is een groene camping gelegen aan rivier de Semois in de bossen. De rivier de Semois is een speelparadijs. Als ouders kun je daar genieten van je spelende kinderen terwijl je zelf met een drankje aan de kant zit met je voeten in het water. Hier ervaar je rust, ruimte en kampeer je midden in de bossen. Er zijn prima voorzieningen en leuke activiteiten op 500 meter afstand als tokkelen, kanoën en boomtochten.
Naast dat je hier mooi kunt wandelen kun je ook diverse uitkijkpunten, kastelen en gezellige dorpen bezoeken. Het Wildlife Park in Bouillon is niet alleen voor de kinderen een onvergetelijke ervaring, maar ook voor volwassenen een absolute aanrader. In Bouillon zijn er mogelijkheden om te karten, te winkelen, uitkijktoren Bèlvedère Bouillon te bezoeken of Château fort de Bouillon.
Geniet van een mooi uitzicht in Rochehaut, je kunt karten in Bouillon, bezoek Château fort de Bouillon of bewonder de leisteenmijn/ museum in Ardois Alle. Dit krijg je allemaal bij bij een instapklare Glamping op deze sfeervolle camping.

Je kunt hier overnachten in een sfeervolle en comfortabele Tipi tent met 2 slaapkamers en ruim leefgedeelte. Alle tenten hebben een complete inventaris voor 5 personen, elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Ervaar het échte kampeergevoel in deze knusse en comfortabele accommodatie, instapklaar!

Info & Boeken via Geardropper
(safari)tent
Speeltuin
5 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 334 KM

camping Le Prahay, Rue de la Chérizelle, Bouillon, Belgium
© Huren op de Camping All rights reserved