Camping Les Suchères

Frankrijk - Auvergne - Buxières sous Montaigut


Camping Les Suchères is een sfeervolle familiecamping en ligt in het groene hart van Frankrijk. De diversiteit aan landschappen is hier enorm. De prachtige vergezichten, de imposante Gorges de Sioulle of het vulkanisch landschap zijn indrukwekkend voor jong en oud. Vanuit de camping zijn er veel prachtige fiets- en wandeltochten te maken. En zoek je verkoeling? In de nabije omgeving van de camping liggen twee prachtige recreatiemeren.
De unieke opzet van het kampeerterrein zorgt ervoor dat alle plaatsen vrij zicht hebben op het grote speelveld. Naast het speelveld heeft de camping een groot familiezwembad, een kinderboerderij, een uitgebreide bibliotheek en een sfeervol restaurant met terras. Voor zowel kinderen als ouderen worden er allerlei activiteiten, zoals kanoën, vissen, zeskamp, jeu de boules, kampvuur, wandel- en fietstochten georganiseerd.

Je kunt hier overnachten in een compleet ingerichte bungalowtent, een familiecaravan of een safaritent. De camping beschikt over een chaletterrein ‘La Sagne’ hier kun je een luxe chalet huren. Deze chalets hebben uitzicht op de Puy de Dôme en zijn door een binnenweg van zo’n 400 meter verbonden met het campingterrein.

Website
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein
vanaf Utrecht 827 KM

Camping Suchères, Les Sucheres, 63700 Buxières-sous-Montaigut, France
© Huren op de Camping All rights reserved