Camping Maka

België - Luxemburg - Bertrix


Camping Maka is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Deze prachtige camping aan de oevers van de Semois is vanaf 2021 overgenomen door een jong enthousiast stel uit Limburg die deze unieke plek nóg fijner gaan maken. Camping Maka is een uitermate kindvriendelijke camping en je vind hier onder andere een leuk terras, campingwinkeltje en allerlei buitenactiviteiten in en rondom de rivier.
Op en nabij de campings is van alles te beleven als je als stel of gezin van buitenactiviteiten houdt die je samen onderneemt. Bij aankomst ontvang je een boekje met activiteiten, zoals vlotten bouwen, wandelen, bevers spotten, vuur maken, dammen bouwen en nog veel meer!
Hier kampeer je op de manier zoals kamperen bedoeld is; in de natuur, aan het water en 's-avonds bij het kampvuur. En vergeet niet zo nu en dan aan te schuiven op het terras voor een heerlijk Belgisch speciaalbiertje en hapje!

Je kunt hier overnachten in een sfeervolle en comfortabele Tipi tent met 2 slaapkamers en ruim leefgedeelte. Alle tenten hebben een complete inventaris voor 5 personen, elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Ervaar het échte kampeergevoel in deze knusse en comfortabele accommodatie, instapklaar!

 

Info & Boeken via Geardropper
(safari)tent
Speeltuin
Eetgelegenheid
5 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 324 KM

Camping Maka, Route du Maka, Bertrix, Belgium
© Huren op de Camping All rights reserved