Camping Oergezellig

Nederland - Limburg - Stramproy


Camping Oergezellig is een uitermate kindvriendelijke camping. Omdat de camping autovrij en omheind is, voorzien van heel veel speelmogelijkheden voor de kinderen bij mooi en slecht weer, kun je als ouders onbezorgd genieten. Genieten bij het kampvuur met lekkernijen of bij de gezamenlijke BBQ gezellig kletsen met andere campinggasten. Er is een informatiehuisje aanwezig met tips voor uitjes als je eropuit wilt.
Met de kinderen kun je naar pretpark Toverland in Sevenum (36 km) of naar de IJzerenman in Weert (8 km) met onder andere een speeltuin, zwembad, dierenpark, klimbos en nog meer!
En hoe bijzonder is het om na een dagje uit dan samen te eten aan de "aanschuiftafel" en te genieten van een vegetarische maaltijd of pizza gemaakt met lokale producten. Dit is toch een ultiem vakantiegevoel; samen proosten op het goeie leven!

Je kunt hier overnachten in een sfeervolle en comfortabele Tipi tent met 2 slaapkamers en ruim leefgedeelte. Alle tenten hebben een complete inventaris voor 5 personen, elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Ervaar het échte kampeergevoel in deze knusse en comfortabele accommodatie, instapklaar!

Info & Boeken via Geardropper
(safari)tent
Speeltuin
5 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 129 KM

Camping Oergezellig, Molenbroek, Stramproy, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved