Camping Podere Sei Poorte

Italië - Le Marche - Monteciccardo


Podere Sei Poorte is een gezellige en rustig gelegen familiecamping in de groene heuvels van Pesaro tussen de dorpjes Monteciccardo en Mombaroccio.De regio Le Marche wordt ook wel eens het nieuwe Toscane genoemd. Het Italië zoals het vroeger echt is geweest. Podere Sei Poorte ligt in het noorden van Le Marche en wordt gekenmerkt door groene heuvels en de Adriatische kust ligt binnen handbereik. De stranden van Fano of Pesaro liggen op 30 minuten rijden. De streek staat bekend om haar truffels en Verdicchio. Er zijn ook diverse wijn- en olijfboeren. Le Marche is daarnaast zeer bekend vanwege de vele goed bewaard gebleven Middeleeuwse dorpjes en stadjes. Universiteitsstad Urbino is hier een prachtig voorbeeld van. De omliggende heuvels lenen zich uitstekend voor sportieve wandel- en fietstochten.
Op het landgoed bij de boerderij is een zwembad, een restaurant, een terras, mini-market, jeu de boules en de mogelijkheid tot het bestellen van brood. Voor de kinderen is een een trampoline, tafeltennistafel, basketbalplek, een natuurlijk speelterrein en het hoogseizoen is er een spannend en uitdagend animatieprogramma.

Je kunt hier overnachten in een glamping tent (eventueel met eigen sanitair). De tent heeft uitzicht over het terrein en de heuvels.

In juli 2021 hebben we zelf een week genoten op Podere Sei Poorte. Lees hier onze blog.

Info & Boeken via Tendi
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1423 KM

Camping Podere Sei Poorte, Via Petricci, Monteciccardo, Province of Pesaro and Urbino, Italy
© Huren op de Camping All rights reserved