Camping Relaxi

België - Luxemburg - Forrières


Camping Relaxi is een groene, kindvriendelijke camping in de Ardennen gelegen aan rivier de l'Homme, een waar speelparadijs voor de kinderen en met een vergunning is vissen in de rivier toegestaan. Ervaar rust, ruimte en kampeer midden in de bossen.
Op 12 km afstand zijn de grotten van Han, deze wereldberoemde grotten zijn een ware belevenis voor jong en oud. Vind je het leuk om te winkelen? In Rochefort vind je naast het welbekende kasteel ook leuke winkeltjes en gezellige terrasjes en restaurantjes met bourgondische maaltijden. Voor meer winkelplezier is de winkelstad Marche- En Famenne op 8 km afstand van de camping.
Er zijn prima voorzieningen en leuke activiteiten voor kinderen zoals een pannenkoekenmiddag, een springkussen en een ruime speeltuin. Er is ook een ruime speeltuin met speeltoestellen en skelters om mee te rijden! Op de camping kan je natuurlijk genieten van kampvuur en BBQ's, terwijl je een praatje maakt met je mede-kampeerders.

Je kunt hier overnachten in een sfeervolle en comfortabele Tipi tent met 2 slaapkamers en ruim leefgedeelte. Alle tenten hebben een complete inventaris voor 5 personen, elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Ervaar het échte kampeergevoel in deze knusse en comfortabele accommodatie, instapklaar!

Info & Boeken via Geardropper
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
5 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 281 KM

Camping Relaxi, Rue de Jemelle, Forrières Nassogne, Belgium
© Huren op de Camping All rights reserved