PLUS camping

Casas de Benalí

Spanje - Valencia - Enguera


Casas Benali is een groot landgoed met olijfbomen, amandelbomen, walnootbomen en diverse fruitbomen. Het landgoed met minicamping is gelegen in het groene binnenland van Valencia op iets meer dan een uur rijden van de luchthaven. Het is dé plek waar je de perfecte combinatie vindt van stilte, ontspanning, natuur, avontuur en biologisch eten. Je beleeft hier het relaxte Spaanse leven!
De omgeving is uitstekend geschikt voor allerlei sportieve activiteiten zoals zwemmen, canyoning, wandelen maar leent zich ook uitstekend voor mooie tochten met de mountainbike. Ook erg leuk is een bezoek aan een Spaanse bodega om de lokale wijn te proeven, een dagje naar het strand (75 minuten rijden) of een bezoek aan de prachtige oude stad Valencia.
Op het terrein is een ruim zwembad met kinderbad en cocktailbar met schitterend uitzicht, een paella en barbecue plaats, gratis Wi-Fi, speelkamer met bibliotheek en een speeltuin. Tevens kun je meedoen met de yoga, een heerlijk massage krijgen en kun je gebruik van maken van het ontbijt, tapa snacks en diner.

Je overnacht bij Casas Benali in een guesthouse voor 2 personen of in een glamping tent of een B&B kamer voor maximaal 4 personen. Ook zijn er twee ruime vakantiehuizen, elk voor 8 personen. Het is mogelijk om met 12 personen in de huizen te verblijven, indien er B&B kamers voor de extra bedden bijgehuurd worden. Benali kan ook in zijn geheel afgehuurd worden voor events met maximaal 30 personen.

Naar campingwebsite
huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
> 6 personen
Klein
vanaf Utrecht 1944 KM

Casas Benali, Benali, Spain
© Huren op de Camping All rights reserved