Nature Camping Máré-Vára

Hongarije - Magyaregregy


Nature Camping Máré-Vára is een kleinschalige uniek gelegen camping in Magyaregregy. Dit charmante dorpje ligt in het dal van het prachtige groene Mecsek gebergte. Direct vanuit de camping tref je diverse uitgezette wandelroutes door dit gebergte. Vanuit Magyaregregy kun je talloze uitstapjes maken. Zoals naar Abaliget met druipsteengrotten, naar het vleermuis museum en naar de beroemde Hongaarse wijnregio’s Siklós, Szekszárd en Villány. Of bezoek de kuuroorden in Harkány, Magyarhertelend en dichterbij in Komló Sikonda. Op 30 km van de camping ligt de historische stad Pécs. Deze charmante stad heeft tal van bezienswaardigheden uit de Romeinse en Turkse tijd en je kunt er gezellig kunt winkelen, uitgaan of een museum bezoeken.
De camping heeft een zwembad en tegenover de camping vind je het plaatselijke zwembad van Magyaregregy. Voor nog meer zwemplezier kun je naar het het meer van örfu, wat op ongeveer 20 km ligt.
Op de camping is ook een terras, speeltuintje, trampoline en je kunt gebruik maken van de broodjesservice. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld een excursie met Nederlands sprekende gids naar Pécs, toertocht met Jeep door het bos, een wijnproeverij, knutselen voor de kinderen, Ketel Koken of een heerlijke massage.

Je kunt hier een Safari- of Karstentent huren voor maximaal vier personen, een blokhut voor vijf personen of een bungalowtent voor maximaal zes personen.

Boek direct Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1528 KM

Magyaregregy, Camping Máré Vára, Várvölgyi utca, Hungary
© Huren op de Camping All rights reserved