PLUS camping

Quinta do Retiro

Portugal - Beiras - Covas


Quinta do Retiro is een kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark in Midden Portugal met vier mooie vakantiehuizen en een kleine charmante natuurcamping. De quinta van acht ha ligt in een besloten, kleine vallei met een fraai terrassenlandschap. De vakantiehuizen en de natuurcamping liggen op een eigen deel van het terrein. De sfeer is er landelijk, afwisselend en groen met veel fruitbomen, olijven en druivenranken. Een riviertje met enkele rotspartijen en watervalletjes doorsnijdt het terrein.
Quinta do Retiro ligt net buiten het dorpje Covas nabij Tábua en Oliveira do Hospital in het Dão wijngebied. Deze streek ligt tussen de bergen van Nationaal Park Serra da Estrela met de Torre als hoogste berg van Portugal, de Serra Açor en de Serra Caramulo. Door het gebied lopen twee grotere rivieren. Het gebied is vooral in trek bij natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers die houden van rust, ruimte en authentieke dorpjes met een allervriendelijkste bevolking.
Op het terrein is een prachtig aangelegd ecologische zwembad en een speeltuintje. In de zomer zijn er altijd meerdere gezinnen met kinderen in alle leeftijden. Dus klein genoeg om kleinschalig te zijn, maar groot genoeg zodat kinderen toch ook aansluiting kunnen vinden met andere kinderen.

Je kunt hier overnachten in een volledig ingerichte familietent of in een vakantiehuis met maximaal zeven personen. Tevens is het mogelijk een huis te huren op een nog kleinschaligere locatie die slechts zes kilometer van Quinta do Retiro ligt.

 

Boek direct Naar campingwebsite
(safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
> 6 personen
Klein
Aan rivier
vanaf Utrecht 1976 KM

Quinta do Retiro, Quinta do Retiro, Covas, Portugal
© Huren op de Camping All rights reserved