PLUS camping

Ruberslaw Wild Woods Camping

Schotland - Hawick


Ruberslaw Wild Woods Camping is een bijzondere camping on de Scottish Borders waarbij je kampeert op de heuvel of diep in het bos. Je kampeert echt in de ongerepte wildernis. Vanuit de tent hebt je een prachtig uitzicht, zie je fantastische zonsondergangen en ben je omgeven door de wilde natuur. Vanaf de camping worden vooral veel dassen, herten en vogels gespot. Rondom de camping kun je prachtig wandelen, fietsen en ontspannen. Vanaf de camping kun je de Ruberslaw beklimmen: een berg van 424 meter. De camping ligt vijf minuten rijden van Denholm en 15 minuten van Jedburgh.
Op het terrein is " the Hub". Dit is een grote schuur met een zithoek gecentreerd om een enorme open haard waar de gasten kunnen eten en kletsen. Of schuilen als het regent. De camping heeft een kleine winkel met lokale producten zoals worst, hamburgers, spek, eieren, melk, broodjes etc. Bij de receptie kun je ook diverse spellen lenen.

Je kunt hier overnachten in diverse types Woodland Safari Tenten die soms honderden meters in het bos staan. Je kunt kiezen uit de: Red Squirrel Ride, Gledswing View, Roe Deer Rest of de Woodland Escape. Dit geeft je een volledig gevoel van afzondering en zo kampeer je dus echt in het wild. Je kunt hier overnachten met maximaal vier personen.

 

 

Naar campingwebsite
(safari)tent
4 personen
Klein
vanaf Utrecht 1023 KM

Ruberslaw Wild Woods Camping & Glamping, Denholm, Hawick, UK
© Huren op de Camping All rights reserved