Informatie voor campings

Algemeen

De informatie op deze website is door mij met de grootste zorg samengesteld. Ik ga zorgvuldig om met de door u aangeleverde gegevens en respecteer uw privacy. De door u aangeleverde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de vooraf afgesproken doeleinden in het kader van de door op deze website aangeboden activiteiten en diensten.

Juistheid van uw gegevens

Indien u niet (meer) wilt dat uw gegevens gebruikt worden op deze website en dat een link naar uw camping hierop is opgenomen, dan kunt u dit aan mij kenbaar maken. Indien er iets wijzigt in uw gegevens, zowel van uw camping of in uw persoonlijke gegevens kunt u dit eveneens aan mij kenbaar maken.
In beide gevallen kan dit door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of door het invullen van mijn contactformulier.

Linken naar deze website

Indien u eveneens wilt linken of verwijzen naar deze website, dan mag dat altijd. Het linken naar afzonderlijke afbeeldingen of bestanden is niet toegestaan. Een link opnemen op uw website naar deze website kan door de volgende codering toe te voegen aan uw website:

    Huren op de camping
    

Klachten of vragen

Heeft u klachten of vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul ons contactformulier in.

© Huren op de Camping All rights reserved