Agriturismo Camping Le Marche & Villa Ti Amo

Italië - Le Marche - Gualdo


Agriturismo “Camping Le Marche & Villa Ti Amo” is een prachtige, ruime vakantiecamping, gelegen in het hart van Le Marche, Italië. Dit gebied staat  ook wel bekend als het nieuwe Toscane en om zijn ongerepte schoonheid. De camping ligt aan een stille landweg, 1 kilometer van de het heuveldorp Gualdo, met zijn imposante watertoren, oude kerken en kronkelige straatjes, waar een gevoel van lang vervlogen tijden nog steeds de overhand heeft.
Op de Agriturismo komen veel gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 15 jaar. Kinderen vermaken zich uitstekend, de camping staat dan ook bekend als een erg kindvriendelijke camping. Er is ruimte genoeg, een heerlijk groot zwembad, een speeltuin, een voetbalveld, een speelweide, tafeltennis, tafelvoetbal, trampoline en meer. Ouders weten te genieten met een heerlijk glas wijn of een biertje. Op een rustig plekje eindelijk eens dat goede boek lezen. Daarnaast wordt er vanales georganiseerd: een wijnproeverij, BBQ-avond, mee eten met een Italiaanse kok en live muziek. 

Op de camping ben je welkom met je eigen tent, caravan, vouwwagen en camper. Daarnaast zijn er ook compleet ingerichte Glampingtenten, Casa Mobi's, Grande Casa Mobi en appartementen.

Boek direct Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
5 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1560 KM

Contrada Bartolotti, 16, 62020 Gualdo MC, Italy
© Huren op de Camping All rights reserved