Last
Minutes

Wie ben ik?

Wat leuk dat je mijn website gevonden hebt!

Mijn naam is Trudy van Waes. Ik ben getrouwd met Koen en heb drie kinderen. Ik ben opgegroeid op een Brabantse minicamping en ben een enorme liefhebber van het campingleven. Daarom zijn we meerdere malen per jaar op de camping te vinden. De sfeer, het gemak en de ligging zijn daarbij belangrijk, maar het meest gevoelig ben ik voor de ideale accommodatie. In het voorjaar verblijf ik het liefst in een mooie stacaravan of een vakantiehuis en in de zomer een luxe safaritent of een De Waardtent. Kamperen maar dan wel zo comfortabel mogelijk!
Mijn omgeving vraagt mij regelmatig om hulp of campingtips, omdat ik bekend sta als een levende “camping encyclopedie”. Zij zoeken net als ik iets unieks en karaktervols, maar bij de grote reisorganisaties komen ze vaak dezelfde campings tegen. Dit bracht mij op het idee om een website te maken met kleine en middelgrote campings die een verhuuraccommodatie aanbieden en die niet zijn aangesloten bij een grote reisorganisatie. Ik denk dat het me aardig is gelukt om wat onontdekte plekjes voor je op een rijtje te zetten.
Hopelijk brengt het zoeken je al in de vakantiesfeer, ik wens je heel veel plezier bij de voorbereiding!

Tot ziens op de camping,

Trudy van Waes

Ps: Heb jij een bijzondere tip of een favoriete camping die je wilt delen of ben je de eigenaar van een unieke camping met huuraccommodaties?
Mail me gerust trudy@hurenopdecamping.nl

© Huren op de Camping All rights reserved