Last
Minutes

Wie zijn wij?

Wij zijn Trudy en Koen van Waes. We zijn getrouwd hebben drie kinderen. We hebben beiden een passie voor vakantie vieren op de camping.

Trudy: Ik ben opgegroeid op een Brabantse minicamping en ben een enorme liefhebber van het campingleven. Daarom zijn we meerdere malen per jaar op de camping te vinden. De sfeer, het gemak en de ligging zijn daarbij belangrijk, maar het meest gevoelig ben ik voor de ideale accommodatie. In het voorjaar verblijf ik het liefst in een mooie stacaravan of een vakantiehuis en in de zomer een luxe safaritent of een De Waardtent. Kamperen maar dan wel zo comfortabel mogelijk!
Mijn omgeving vraagt mij regelmatig om hulp of campingtips, omdat ik bekend sta als een levende “camping encyclopedie”. Zij zoeken net als ik iets unieks en karaktervols, maar bij de grote reisorganisaties komen ze vaak dezelfde campings tegen. Dit bracht ons op het idee om een website te maken met goede campings die een verhuuraccommodatie aanbieden. Ik denk dat het ons aardig is gelukt om wat onontdekte plekjes voor je op een rijtje te zetten. Ik ben degene die de campings zoekt en de contacten doet met de camping eigenaren.

Koen: Ook ik ben opgegroeid in Brabant, maar niet op de camping. Maar net als Trudy ben ik wel een enorme liefhebber van het campingleven. Vooral het zoeken van een nieuwe leuke onontdekte camping en de voorbereidingen op de reis en het verblijf maken het voor mij compleet. Ik ben degene die het technische deel van Huren op de Camping beheert, dus de website en de social media. Daarnaast ben ik de blogger, waarbij ik probeer om de campings die wij bezoeken zo goed mogelijk te beschrijven vanuit de bezoekers: wat maakt deze camping nou echt speciaal?
Van oorsprong ben ik geograaf en daarom vind ik het ook leuk om me te verdiepen in de omgeving van de camping. Waar ligt die? Wat is er in de omgeving te zien en te doen? Om dat goed te ontdekken neem ik vaak mijn racefiets mee naar de camping, maar ik hou ook van hardlopen. Zowel op de fiets als te voet leer je een land pas echt goed kennen! 

Hopelijk brengt het zoeken je al in de vakantiesfeer. Wij wensen je heel veel plezier bij de voorbereiding!

Tot ziens op de camping,

Trudy en Koen van Waes

Ps: Heb jij een bijzondere tip of een favoriete camping die je wilt delen of ben je de eigenaar van een unieke camping met huuraccommodaties?
Mail ons gerust trudy@hurenopdecamping.nl

© Huren op de Camping All rights reserved