PLUS camping

Agriturismo Fortuna Verde

Italië - Le Marche - Cossignano


Agriturismo Fortuna Verde ligt verscholen tussen de wijn- en olijfvelden in de groene heuvels van Le Marche. Op het landgoed van zo’n zeven hectare vind je een kleinschalig en bijzonder logeeradres. Ontdek hier oude Middeleeuwse stadjes, kronkelende plattelandsweggetjes, heerlijke wijnen en prachtige zandstranden op slechts 15 kilomter afstand.
Op het terrein zijn veel zitjes en in de hooischuur is de centrale ontmoetingsplek. Voor de kinderen is er een speelveldje met trampoline en de mogelijkheid om een balletje te trappen. Er zijn schommels, een glijbaan en een grote overdekte zandbak in de schaduw. In de zomer is het erg warm in Italië, maar gelukkig kun je dan buiten afkoelen in het opzetbadje of de grote tub. De camping biedt verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld deelnemen aan verschillende kookworkshops, wijnproeverijen of een handje meehelpen op de boerderij.

Je kunt hier logeren in een bed & breakfast kamer, appartement voor maximaal zes personen, een safaritent met maximaal vijf personen of een Bell-tent met vier personen (+ eventueel baby).

Naar campingwebsite
(safari)tent - huisje
Speeltuin
6 personen
Klein
vanaf Utrecht 1565 KM

Contrad via fiorano, 20, 63067 Cossignano AP, Italy
© Huren op de Camping All rights reserved