Agriturismo Sopra e Sotto

Italië - Le Marche - Montelparo


Sopra e Sotto ligt in het prachtige heuvellandschap van Le Marche op een sfeervol landgoed van bijna 8 hectare en vlakbij het oude stadje Montelparo. Geniet hier van de hoge bergen, de zee, de middeleeuwse stadjes en natuurlijk van de overheerlijke Italiaanse keuken! Voor liefhebbers van sportief avontuur worden er diverse activiteiten aangeboden zoals bergwandelen, fietsen, sportklimmen en geocaching.
Op de camping is een weide voor een spelletje volleybal of badminton en een pingpongtafel. In de grote keuken van het landhuis is een bibliotheek met spelletjes en allerlei informatie. Daar is ook een klein winkeltje met producten van eigen land. Ook is er een terras met 2 grote picknickbanken waar men kan genieten van een hapje of een drankje. Regelmatig kan er op inschrijving meegegeten worden.

Je kunt hier verblijven in een tipitent voor twee personen, een gezinstent voor vier personen of in een safaritent. Ook zijn er zijn diverse type appartementen te huur voor maximaal vijf personen.

Website
(safari)tent - huisje
Eetgelegenheid
5 personen
Klein
vanaf Utrecht 1563 KM

Over and under, Contrada Serrone, 3, 63853 Montelparo FM, Italy
© Huren op de Camping All rights reserved