Camping Brantôme Peyrelevade

Frankrijk - Dordogne - Brantôme-en-Périgord


Brantôme Peyrelevade is een rustige familiecamping gelegen op een bosrijk terrein dat wordt doorkruist door de rivier de Dronne. De camping ligt op 10 minuten wandelen (1 kilometer via een wandelpad) van het centrum van Brantôme en Périgord, een stadje dat je zal verleiden met zijn middeleeuwse architectuur en het water dat de binnenstad geheel omringd. Hieraan ontleent Brantôme de bijnaam: ‘Het Venetië van de Périgord’. Vanaf de camping liggen er direct vele wandelpaden door het bos en als je wat verder weg gaat kun je bijvoorbeeld naar de grot van Villars, het middeleeuwse dorp Bourdeilles, de musea van Périgueux, de grotten van Lascaux of de boerenmarkten.
De camping ligt aan de rivier waarin je heerlijk kunt afkoelen, spelen, vissen of gewoon luieren op het mooie witte zandstrand. Liever naar het zwembad? Er is ook een waterpark met zwembad, peuterbad en Splash-zone. Ook is een restaurant, campngwinkel, broodjesservice en voor de kleintjes is er een speeltuin. In de zomermaanden organiseert de camping regelmatig gezellige activiteiten: de kinderclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar, jeu de boules-, tafeltennis-, volleybal- en voetbaltoernooien en er is wekelijks een muziekavond.

Je kunt hier een stacaravan of volledig ingerichte tent huren met maximaal zes personen, sommige liggen direct aan de rivier.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 950 KM

Camping Brantome Peyrelevade, Avenue André Maurois, Brantôme en Périgord, France
© Huren op de Camping All rights reserved