Camping Chantegril

Frankrijk - Limousin - Liginiac


Camping Chantegril is een kleine en kindvriendelijke camping omgeven door bossen en gelegen op 500 meter van het piepkleine dorpje Liginiac. Het doet er erg knus aan vanwege de vele leuke hoekjes. De camping ligt op wandelafstand van de Gorges de la Dordogne met zijn prachtige stuwdammen gevoed door de rivier de Dordogne. Op slechts 5 kilometer ligt het strand van het schitterende stuwmeer “Lac de Triouzone”. Ook een bezoek aan het prachtige dorpje Salers is zeker de moeite waard.
Op de camping is een zwembad, bar met terras, jeu de boules, volleybalveld en er zijn pingpongtafels. Voor de kinderen is het een paradijs, er is een veilige speeltuin en er is een speelbos waar vaak hutten worden gebouwd. Op de camping worden regelmatig (zonder vast programma) leuke (sportieve) activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld voetballen, klimbosbezoek, rivierwandelen of een ambachtelijke pizzavond.

Op de camping kun je een bungalow of piramidetent (met overkapte buitenkeuken) huren voor maximaal vier personen. Of logeren in een safaritent (sommige met eigen toilet) of een tentchalet met maximaal vijf personen.

Website
(safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
5 personen
Klein
vanaf Utrecht 973 KM

Camping Chantegril, D20, 19160 Liginiac, France
© Huren op de Camping All rights reserved