PLUS camping

Camping La Rhue

Frankrijk - Dordogne - Jumilhac le Grand


La Rhue is een kleinschalige minicamping in het minder toeristische noorden van de Dordogne. De plaatsen zijn autovrij, zeer ruim en bieden schaduw en privacy. De camping is zeer geliefd bij ouders met (jongere) kinderen. Terwijl de kids veilig en in het zicht met elkaar spelen, hebben de ouders zelf ook écht vakantie. Lummelen in de hangmat, zonnen aan het zwembad, en ’s avonds lekker aanschuiven onder de lindeboom, waar heerlijke maaltijden met streekproducten worden geserveerd. Altijd vers, veelal biologisch en desgewenst vegetarisch. Soms wordt er onder de sterrenhemel een kampvuur gebouwd. Met marshmallows voor de kinderen, een streekbiertje of -wijntje voor de ouders en de akoestische gitaar die van hand tot hand gaat.
In een oude boerenschuur die is omgebouwd tot eetcafé is iedere zaterdagavond een concert. Blues, folk of rock’n’roll; de babyfoons staan op tafel en de ouders op de dansvloer!

La Rhue is vooral in trek bij mensen met tenten, vouwwagens en camperbusjes maar je kunt er ook een Mongoolse yurt of een vakantiehuis huren.

 

 

 

 

Naar campingwebsite
huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein
vanaf Utrecht 917 KM

La Rhue camping & gîtes, Périgord Limousin Natural Regional Park, Rhue, 24630 Jumilhac-le-Grand, France
© Huren op de Camping All rights reserved