PLUS camping

Camping les Arbois

Frankrijk - Bourgogne - Montjay


Les Arbois is een natuurcamping gelegen in het meest zuid-oostelijke deel van de Bourgogne grenzend aan de Jura. In de omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen op de heerlijk rustige weggetjes, die soms glooiend, slingeren langs zonnebloemvelden, bos, pittoreske dorpjes en kleine riviertjes. Met de auto zit je in een half uurtje in het Jura-gebergte met vele schitterende watervallen en bijzondere grotten. Voor een sportief uitstapje kun je gaan kanoën over de schitterende Doubs, naar adventure boomklimparken, golfen of zwemmen in het dichtbij gelegen zwemmeertje.
Het gebied ligt centraal tussen steden als Beaune, Dyon, Bourg en Bresse en Lons le Saunier welke allen zeker een bezoek waard zijn.
Op de camping is een petanquebaan, een opzetzwembad, speeltuin en er is een dierenweide met geitjes, kippen, cavia's, konijnen, pony's en een paard. Regelmatig mogen de kinderen bij de dieren om ze te voeren en te aaien onder begeleiding en 's morgens mag iedereen helpen met het voeren van de dieren.

Je kunt hier overnachten in een luxe tunneltent met maximaal zes personen.

Naar campingwebsite
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
6 personen
Klein
vanaf Utrecht 779 KM

Les Arbois, Montjay, France
© Huren op de Camping All rights reserved