Camping Les Chapelains

Frankrijk - Drôme - Saillans


Camping Les Chapelains is een kleine familie- en milieuvriendelijke natuurcamping. De camping ligt direct langs de rivier de Drôme en op loopafstand van het pittoreske en historische dorp Saillans. De regio is een ideale plek voor natuurliefhebbers, ideaal voor sport en outdoor-activiteiten zoals wandelen, fietsen, kanovaren, raften, canyoning en klimmen. Maar je vind er ook prachtige dorpjes, kastelen, Romeinse ruïnes, kunst en musea. Kortom de Drôme biedt je een breed aanbod aan cultureel en historisch erfgoed.
Op de camping is een bar, een restaurant-snack, speeltuin, tafeltennis, een spelotheek en in het hoogseizoen is er kinderanimatie en zijn er thema-avonden. In de directe omgeving van de camping vind je 2 tennisbanen. En het voetbalveld langs de camping biedt een ideale ruimte voor liefhebbers van balspelen en andere activiteiten.

Je kunt hier kiezen voor een diverse huurmogelijkheden zoals een cottage (met airconditioning), een safaritent, chalet, coco Sweet, lodgetent of vouwwagen.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 1035 KM

Les Chapelains, Saillans, France
© Huren op de Camping All rights reserved