Camping Pebru

Frankrijk - Limousin - Goulles


Camping P&B is een kleinschalige camping in het heuvelachtige landschap van de Corrèze met maximaal 9 plaatsen in het kampeerbos en 2 "wild" kampeerplekken aan een eigen zwemmeertje van 2500 m2. In het hoogseizoen een echte familiecamping, daarbuiten een oase van rust en stilte midden in de natuur. De plekken zijn zeer ruim en kennen zowel zon als schaduw.
Direct vanuit camping Pébru zijn er vele interessante wandelingen te maken. Dwars door weilanden, kleine paadjes waar het recht van overpad nog geldig is, beekjes overstekend, kortom een echte uitdaging voor de enthousiaste wandelaar. Op de accommodatie worden biologisch geteelde groenten, fruit, jams en sappen verkocht. In het hoogseizoen is er een broodjesservice en een aantal keer per week komen er diverse koks voor het maken van een maaltijd. Er is een tafeltennistafel, een badmintonveld, een klim- en schommelboom, een zandbak. Het bijzondere aan deze camping is dat je tevens de mogelijkheid hebt tot het volgen van een cursus fotografie.

Op de camping kun je diverse accommodaties huren zoals het Chalet; een ruim houten huisje voor vijf personen, de Case; een houten huisje voor twee personen, de Ieniemienie; de houten "tent" voor twee personen of de Caralet; een ingepakte caravan voor vier personen. Tevens biedt de camping een stenen gîte voor zes personen aan op zo’n 150 meter afstand van de camping, uiteraard zijn alle faciliteiten op de camping ook toegankelijk voor de “bewoners” van de gîte.

Boek direct Naar campingwebsite
(sta)caravan - huisje
Speeltuin
6 personen
Klein of middelgroot
Aan meer
vanaf Utrecht 996 KM

Pébru, 19430 Goulles, France
© Huren op de Camping All rights reserved