Camping Si-Es-An

Nederland - Overijssel - Balkbrug


Si-Es-An is een groene kindvriendelijke natuurcamping gelegen in de plaats Balkbrug in het prachtige Reestdal. Reestdal is een schitterend stukje natuur op de grens tussen Overijssel en Drenthe. Je kunt hier genieten van de vele bosrijke gebieden, de wateren en mooie landgoeden of van de nabijgelegen eeuwenoude Hanzesteden. Kampen, Deventer en Zwolle zijn voor de cultuur proevers zeer zeker een bezoek waard met hun oude straatjes en vele historische gebouwen. Geniet van de pleintjes met terrassen en waan je weer in de middeleeuwen. Daarnaast zijn onder andere Hardenberg, Slagharen, Ommen en Hoogeveen ook leuke dorpen en bovendien makkelijk bereikbaar met de fiets of met de auto. Wil je er een dagje op uit met de kinderen? De dierentuin Wildlands in Emmen ligt in de buurt en Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen liggen beiden ook niet ver van de camping.

Doordat de camping kleinschalig en overzichtelijk is, kun je met een gerust hart de kinderen laten spelen in de speeltuin of bij de animatie. Ook is er een airtrampoline en een pannakooi waar ze kunnen voetballen en basketballen. En de kinderen mogen gratis gebruik maken van de skelters op camping.
Op de camping is ook een sfeervolle brasserie met zonnig terras, een snackcorner en je kunt gebruik maken van de broodjesservice.
Buiten de faciliteiten op het park heeft de camping een samenwerking met het openluchtzwembad Het Heuveltjesbosbad. Dit mooie zwembad ligt op slechts een kleine kilometer afstand. Via de receptie kun je tegen een aantrekkelijk tarief een kaart aanschaffen om zo voordelig met het gehele gezin een lekker dagje te gaan zwemmen.

Je kunt hier op verschillende (bijzondere) manieren overnachten met maximaal zeven personen. Zo kun je slapen in een happy bee lodge, trekkershut, skycabin, safaritent, boslodge of je neemt een hotelovernachting met wellness.

Naar campingwebsite
(safari)tent - trekkershut - huisje - bijzondere accommodatie
Speeltuin
Eetgelegenheid
> 6 personen
Groot
vanaf Utrecht 114 KM

Campsite Si Es-An, De Haar, Balkbrug, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved