Casa Fontelheira

Portugal - Porto - Vila Nune


Casa Fontelheira is een kleinschalig vakantieresort in het prachtige noorden van Portugal. In de omgeving kan je keer op keer bijzondere uitstapjes maken. Porto en Guimarães zijn absolute must-sees als je van cultuur en historie houdt. Onderweg kijk je uit over de eindeloze wijngaarden. Ook een relaxed dagje strand of avontuurlijke excursies behoren tot de mogelijkheden.
Nabij de verschillende Casa’s is recentelijk een nieuw fiets-wandelpad aangelegd van zo’n 35 kilometer lang. Deze verbindt Arco de Baulhe met Amarante. Bij de Casa’s zijn eventueel ook fietsen ter beschikking.
Op het terrein zijn een verwarmd zwembad, een prachtig terras met waanzinnig uitzicht over de valleiterras, een speeltuin, jeu de boules baan, badmintonveld, tafelvoetbal, trampoline en een tafeltennistafel. Tevens is er animatie voor de kinderen. Ook is het mogelijk om op het resort in alle rust van een massage en yogalessen te genieten. En in de ochtend kun je gebruik maken van een vers ontbijtje, in de namiddag van een gezellige meet & greet en een diner bij zonsondergang. Alles is verser dan vers, want er wordt gebruik gemaakt van de lokale producten.

Je kunt hier een casa of een luxe lodgetent met eigen sanitair huren voor maximaal zes personen. Alle lodges zijn voorzien van ecologische palletkachels welke ook nog eens een gezellige en romantische uitstraling geven in de accommodaties.

Boek via camping
(safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1964 KM

Casa Fontelheira, Lugar de Fontelheiro, 4860-453 Vila Nune, Portugal
© Huren op de Camping All rights reserved