Domaine du Merlet

Frankrijk - Lot-et-Garonne - Penne d’Agenais


Domaine du Merlet is een kleinschalige en kindvriendelijke camping. De camping ligt in een veelzijdige en heuvelachtige regio en biedt tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Vlakbij liggen kastelen, wijnhuizen, gezellige culinaire avondmarkten, tuinen en zwemmeertjes. Of maak een uitstapje naar de vlakbij gelegen dorpjes zoals Pugols, Montflaquin en Villéreal. Grotere steden op rijafstand zijn onder andere Agen, Bergerac, Toulouse en Bordeaux.
Ook kun je in de omgeving prachtige fiets- of wandeltochten maken.
Een aantal keren per week kun je aanschuiven bij de table d’hôtes. Tevens kun je gebruik maken van de broodjesservice en er is een loungehoek en bibliotheek.
Kinderen kunnen heerlijk spelen bij de speelvijver, in het bos, bij het beekje, in de boomgaard of hutten bouwen. In de hangar knutselen, tafeltennissen of –voetballen of met de treinbaan of in de zandbak spelen. Ook is er een natuurspeeltuin met een klimtoestel, twee trampolines, een buistunnel, een glijbaan en de schommels in de bomen.

Je kunt hier overnachten in een luxe safaritent of gîte met maximaal vijf personen of in een houten cabane voor maximaal zes personen.

Naar campingwebsite
(safari)tent - huisje
Speeltuin
6 personen
Klein
Aan rivier
vanaf Utrecht 1119 KM

Roqueferau, 47140 Penne-d'Agenais, France
© Huren op de Camping All rights reserved