PLUS camping

Domaine Ramonjavel

Frankrijk - Lot-et-Garonne - Fongrave


Domaine Ramonjavel lig middenin de vallei van de Lot verscholen tussen de graan en zonnebloemvelden. Deze streek staat bekend als ‘het Toscane van Frankrijk’. Het domaine is een uitstekende uitvalsbasis voor uitgebreide wandel- en fietstochten of bezoek één van de vele kastelen, grotten, musea of karakteristieke dorpjes. Kanoën en vissen kan in de nabijgelegen rivier de Lot.
Op het kleinschalige, autovrije vakantiepark kunnen de kleintjes zich vermaken in de speeltuin, de kinderboerderij of als het te warm is in de speelschuur of in het grote zwembad met aparte peuterbad. Ook is er een trekvlot, bootjes om op het meer te varen en een voetbalveld en een badminton/volleybalveld op de camping. Regelmatig wordt er een leuke activiteit georganiseerd. En als je geen zin heeft om te koken kan je lekker aanschuiven bij de table d'hôtes.

Je kunt hier verblijven in een compleet ingerichte luxe kindvriendelijke tent (iedere tent een afsluitbaar hekje) met maximaal vijf personen of in één van de gastenkamers met maximaal vijf personen.

Naar campingwebsite
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
5 personen
Klein
vanaf Utrecht 1117 KM

Domaine Ramonjavel, 47260 Fongrave, France
© Huren op de Camping All rights reserved