Glamping Mountain Fairy Tale

Slovenië - Tržič


Mountain Fairy Tale is een rustig gelegen glamping vlakbij het stadje Tržič, een bestemming die veel te bieden heeft op het gebied van sport, cultuur en geschiedenis. De glamping ligt in een van de mooiste delen van Slovenië, op slechts een steenworp afstand van het meer van Bled en Ljubljana. Tržič en omgeving bieden talloze wandelpaden in de bergen voor zowel veeleisende als minder veeleisende wandelaars. Onderweg kun je bij verschillende berghutten stoppen om de lokale specialiteiten te proberen. En als je een dag vol adrenaline wilt, doe dan een parachutesprong, ga raften, canyoning, of ziplinen. Ook de moeite waard is een bezoek aan culturele en historische monumenten en bezienswaardigheden zoals het Tržič Museum (gratis voor gasten), het oude stadscentrum van Tržič, Dovžan, de Dovžanova soteska-kloof en nog veel meer.
Als gast van de glamping krijg je (in de zomer) gratis toegang tot het nabijgelegen zwembad Gorenjska plaža wat binnen een paar minuten bereikbaar is. Verder is er een receptie, een speeltuin, een ruimte om uit te rusten en te mediteren en een leeshoek waar je verschillende boeken kunt lenen. De gasten kunnen ook gebruik maken van een barbecue in de gemeenschappelijke ruimte. Ook heb je de mogelijkheid om verse groenten en kruiden te plukken in de tuin, evenals de vruchten van verschillende bomen en struiken. Ook is mogelijk om fietsen huren te huren en op de hele glamping is gratis wifi.

Je kunt hier overnachten in een hut met een prachtig uitzicht op de bergen. Elke hut heeft een eigen houten hot tub buiten (welke tegen betaling van een toeslag gebruikt kunnen worden). Sommige hutten hebben zelfs een sauna. De hutten zijn voorzien van verwarming en airconditioning en kunnen dus het hele jaar door gehuurd worden.

 

Naar campingwebsite
huisje
Speeltuin
4 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1168 KM

Glamping Mountain Fairy Tale, Cesta Ste Marie aux Mines, Tržič, Slovenië
© Huren op de Camping All rights reserved