Keraluic

Frankrijk - Bretagne - Plomeur


Keraluic is een kleine groene natuurcamping in het zuiden van Bretagne. De camping ligt midden in de rust van het platteland. Alle nodige voorzieningen zoals winkels, restaurants en markten bevinden zich op minder dan 4 kilometer afstand. Grotere steden die zeker een bezoek waard zijn, zijn Pont l’Abbé, met zijn vriendelijke stadscentrum en gezellige winkels, de culturele hoofdstad Quimper, de blauwe stad Concarneau en Pont-aven. Op 5 kilometer afstand vind je kilometers lang zandstrand, kleine baaitjes, visserhavens en duinen. Ook voor een actieve vakantie ben je hier op de juiste plek. Je kunt prachtig wandelen, fietsen, paardrijden, surfen en zee- en zoetwater vissen.
In de zomer kun je voor de eerste levensbehoeften terecht in de kampwinkel op de camping. Van begin juni tot eind september is er iedere dag vers brood verkrijgbaar. In het hoogseizoen komt elke vrijdagavond de plaatselijke crêpebakker pannenkoeken bakken en iedere maandagavond zijn er heerlijke verse pizza’s verkrijgbaar. Verder is er gratis wifi, een klimrek, schommels, een volleybalterrein, een ping-pongtafel, jeu de boules baan en een recreatieruimte.

Je kunt hier overnachten in een studio of in een retro-caravan voor twee personen of in een gîte voor vier personen. Ook is het mogelijk een Bell tent met grote buitenkeuken te huren. De tent is ingericht voor 4 personen. Voor een extra slaapplaats is er een koepeltentje te huur.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Speeltuin
5 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 979 KM

Keraluic, Plomeur, France
© Huren op de Camping All rights reserved