PLUS camping

Morvan Rustique

Frankrijk - Bourgogne - Saint Prix en Morvan


Morvan Rustique is een kleinschalig en kindvriendelijk vakantieparadijs gelegen in het regionaal natuurpark du Morvan in hartje Bourgogne. De Morvan is een groot natuurpark dat zich kenmerkt door een heuvelachtig landschap met zijn vele bronnen en beekjes. Het gebied kent vele wandel-, ruiterpaden en mountainbikeroutes. De fraaie stad Autun met zijn vele Romeinse overblijfselen ligt op 20 kilometer.
Morvan Rustique is met name gericht op Nederlandstalige gezinnen met jonge kindjes tot 10 jaar. Het veilige terrein is ruim en overzichtelijk. Er is een speelveld met trampoline, speelhuisje met glijbaan, schommels, klimtoestellen, stokpaardjes en skelters. In de gemeenschappelijke ruimte kunnen de kinderen tekenen of een bordspel doen maar de grootste favoriet is de kinderboerderij. Op hete dagen in juli en augustus kun je verkoeling vinden in het grote opzetzwembad en natuurlijk vinden de kinderen het prachtig om in de beekjes dammetjes te bouwen en er zijn in de Morvan prachtige meren op rijafstand zoals het Lac des Setton waar je heerlijk kunt zwemmen.
Op de camping is ook een gezellige overdekte bbq-plek met picknicktafels, er is gratis wifi, broodjesservice en op een aantal avonden kun je gebruik maken van de maaltijdservice. En er is minimaal één dag in de week een zeer ervaren masseuse en een schoonheidsspecialiste aanwezig.

Je kunt hier overnachten in een vijfpersoons luxe lodgetent met eigen sanitair of in een vakantiehuis met maximaal zeven personen.

 

Naar campingwebsite
(safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
> 6 personen
Klein
vanaf Utrecht 770 KM

Morvan Rustique, La Boulas, Saint-Prix, France
© Huren op de Camping All rights reserved