PLUS camping

Podere Lama

Italië - Toscane - Castelnuovo di Val di Cecina


Podere Lama is een prachtig gerestaureerde boerderij waar je kunt genieten van de rust, ruimte en de natuur. Iedereen vanaf 18 jaar is hier van harte welkom. Podere Lama ligt op slechts drie kilometer afstand van het dorp en is zowel lopend als met de auto goed te bereiken. Hier zijn allerlei voorzieningen zoals een supermarkt, een slager, een bakker en vele gezellige kleine snuffelwinkeltjes. De omgeving leent zicht uitstekend voor een mooie fiets- of wandeltocht. Maar ook de vele oude dorpjes op de toppen van de heuvels zijn de moeite waard en een must om te bezoeken. In het historische oude gedeelte van Castelnuovo di val di Cecina kan je ronddwalen door de steegjes. Je vergapen aan de prachtige huizen en heerlijk pizza eten. Elke dag is er in de nabijheid wel een markt waar je verse producten uit de omgeving kunt kopen. Het strand, op slechts 50 minuten rijden, is ook een echte aanrader.
Bij Podere Lama is een zwembad aanwezig, voor wijnliefhebbers is er een wijnproeverij mogelijk en bij genoeg gegadigden wordt de houtoven aangestookt om zelf pizza's te bakken.

Je kunt hier overnachten in een tiny house met met maximaal twee personen. Je slaapt hier op een heerlijk matras en maakt gebruik van het nieuwe sanitair gebouw. Of je kiest voor het tweepersoons chalet. Deze is groter en luxer en heeft eigen sanitair.
Wil je een prachtig Toscaans uitzicht? Kies dan voor het ruime tweepersoons appartement met een groot eigen terras onder de eeuwen ouden eik. Het appartement biedt een fenomenaal uitzicht richting Siena. De zonsopkomst is hier prachtig en er is de hele dag schaduw indien gewenst.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
2 personen
Klein
vanaf Utrecht 1438 KM

Podere Lama, Castelnuovo di Val di Cecina, Province of Pisa, Italy
© Huren op de Camping All rights reserved