Quinta das Cegonhas

Portugal - Beiras - Nabaínhos


Quinta das Cegonhas is gelegen op een landgoed in het midden van Portugal. Het landgoed, waarvan ook een camping deel uitmaakt, ligt bij het stadje Gouveia in het Parque Natural da Serra da Estrela, een ruig en ongerept natuurgebied dat vele mogelijkheden biedt voor recreatie. Doordat de camping verspreid ligt over verschillende terrassen biedt het een prachtig uitzicht met ruime onafgebakende plaatsen.
In de omgeving vind je historische dorpjes als Folgosinho en Linhares, die zeker een bezoek waard zijn. Zin in iets sportiefs? Er zijn vele wandelmogelijkheden vanaf de Quinta  die vermeld staan op de app van de Wikiloc..  Ook de geoefende fietser kan hier zijn hart ophalen.
Op het terrein vind je een zwembad met kinderbad, speeltoestellen en een gezellig terras met restaurant. Hier worden gerechten van de streek geserveerd waarbij regionale produkten gebruikt worden.

Je kunt ook overnachten in een kamer, appartement, ingerichte tent, houten huisje of vakantiehuis voor maximaal zes personen.

Boek via camping
(safari)tent - trekkershut - huisje
Zwembad
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1935 KM

Quinta das Cegonhas, Portugal
© Huren op de Camping All rights reserved