Sun camping

Frankrijk - Ardèche - Sampzon


Sun camping is een familiecamping gelegen in de zuidelijke Ardèche, een ideale ligging tussen Ruoms en de vallei Pont d'Arc. De ligging van de camping is de ideale plek voor veel buitenactiviteiten. Kanoën, canyoning, wandelingen en trektochten, het kan allemaal in de buurt. Vergeet ook niet een van de vele pittoreske dorpjes in de omgeving te bezoeken zoals Vogüe, Balazuc, Rochecolombe, Labeaume, Saint Montan, allemaal dorpen met natuurlijk erfgoed. Talloze verrassingen wachten op je in de smalle straatjes en gezellige marktjes van deze dorpjes.
Op de camping is een verwarmd zwembad met kinderbad en op slechts 150 meter ligt de rivier de Ardèche met zijn kristalheldere water en witte zandstranden. Op het terrein is ook een snackbar, een speeltuin, trampoline en sportveld. In de zomer is er ook animatie op de camping.

Je kunt hier overnachten in diverse type mobile homes tot maximaal zes personen of in een canvas bungalowtent met maximaal 5 personen. Ook beschikt de camping over een stacaravan voor mensen met een beperkte mobiliteit, deze biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 kinderen. 

Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1095 KM

Sun Camping, Chemin des Pibous, Sampzon, France
© Huren op de Camping All rights reserved