Agriturismo Tenuta Regina

Italië - Friuli - Palazzolo dello Stella


Agriturismo Tenuta Regina bestaat uit een oude boerderij die wordt omgeven door de natuur. Dit eco-resort is ideaal gelegen voor een heerlijk rustige glamping vakantie. De Adriatische kust ligt op slechts 25 kilometer afstand en het prachtige Venetië ligt op een kleine anderhalf uur rijden. De rijke historie en natuurlijk de ligging van deze oude stad met zijn vele kanalen en de prachtige Venetiaanse gondels hebben een enorme aantrekkingskracht op toeristen van over de hele wereld. Niet voor niets dat zoveel mensen Venetië tenminste één keer in hun leven gezien willen hebben. Ook de moeite is een bezoek aan het havenstadje Grado. Hier wandel je door smalle steegjes en langs lekkere trattoria’s.
Tenuta Regina beschikt over een prachtige zwemvijver, een ruim zwembad en twee bio zwembaden met gezellig terras en ligstoelen met parasols. En de kinderen, die kunnen heerlijk op het terrein spelen. Ook is een bar, ontbijtzaal en terras waar je diverse wijnen en andere producten die u op de boerderij vindt kunt krijgen.

Je kunt hier overnachten in een volledig ingerichte lodge tent (met eigen sanitair) met maximaal vijf personen.

Boek via Glamping4all
(safari)tent
Zwembad
Eetgelegenheid
5 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1290 KM

Tenuta Regina dei Dott. Clemente e Fabio Pasti e C. Sas - Azienda Agricola, casali Tenuta Regina, Palazzolo dello Stella, Udine, Italië
© Huren op de Camping All rights reserved