Agriturismo Unico Senso

Italië - Le Marche - Montottone


Unico Senso is een kleinschalige agriturismo gelegen in het zuidelijk deel van Le Marche. Landelijk, te midden van de wijngaarden en olijfgaarden en omringd door boerderijen, bos en natuur biedt het een prachtig uitzicht. Het middeleeuwse dorp Montottone bevindt zich op 4 kilometer.
In de nabij gelegen Monte Sibilillini, maar ook daarbuiten zijn veel mogelijkheden om actief en sportief te zijn, zoals mountainbiken en wandelen. Binnen een half uur ben je bij de Adriatische kust, deze kent een grote variatie aan stranden.
Unico Senso heeft een prachtig zwembad, een ruime overdekte buitenlounge en voor een kleine workout is er een gym. Ook is er een tafeltennistafel en een bibliotheek- en een spelletjeskast. Regelmatig wordt er een diner/BBQ, wijnproeverij en rondleiding over het terrein georganiseerd en er kan brood besteld worden.

Je kunt hier een modern en comfortabel appartement huren in de voormalige stallen van de authentiek gerestaureerde hoeve, voor 2 of tot max 5 personen. Of je kunt slapen in een Luxe Tent, volledig ingericht met een privé badkamer en buitenkeuken. Deze zijn beschikbaar tot en met 6 personen.

Boek via camping
(safari)tent - huisje
Zwembad
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1548 KM

Via San Pietro Martire, 17, 63843 Montottone FM, Italy
© Huren op de Camping All rights reserved