Agriturismo Unico Senso

Italië - Le Marche - Montottone


Unico Senso is een kleinschalige agriturismo gelegen in het zuidelijk deel van Le Marche. Landelijk, te midden van de wijngaarden en olijfgaarden en omringd door boerderijen, bos en natuur biedt het een prachtig uitzicht. Het middeleeuwse dorp Montottone bevindt zich op 4 kilometer.
In de nabij gelegen Monte Sibilillini, maar ook daarbuiten zijn veel mogelijkheden om actief en sportief te zijn, zoals mountainbiken en wandelen. Binnen een half uur ben je bij de Adriatische kust, deze kent een grote variatie aan stranden.
Unico Senso heeft een prachtig zwembad, een ruime overdekte buitenlounge en voor een kleine workout is er een gym. Ook is er tafeltennistafel en een bibliotheek- en een spelletjeskast. Wekelijks worden er diners, BBQ en (wijn)proeverijen georganiseerd en er kan brood besteld worden.

Je kunt hier een authentiek gerestaureerd appartement huren in de oude stallen van de hoeve voor twee of tot maximaal vijf personen. Of je kunt slapen in een luxe ingerichte tent met privé badkamer, deze zijn beschikbaar t/m 6 personen.

Website
(safari)tent - huisje
Zwembad
6 personen
Klein
vanaf Utrecht 1548 KM


Via San Pietro Martire, 17, 63843 Montottone FM, Italy
© Huren op de Camping All rights reserved