Buytenplaets Suydersee

Nederland - Flevoland - Lelystad


Buytenplaets Suydersee is een kleinschalige locatie waar rust en ruimte de kernwoorden zijn. Op de grens van stad en bos sta je versteld van de natuur die Flevoland biedt. De locatie wordt gevormd door de bomenstructuur die bij de inpoldering van Flevoland is aangeplant. Hierdoor is een carré-vormige structuur ontstaan die het terrein verdeeld in verschillende 'zones'. Door de ligging in de bebouwde kom, maar ook grenzend aan het bos zijn er veel voorzieningen direct aangrenzend of op loopafstand aanwezig zoals wandelpaden, mountainbikeroutes, een zwemparadijs, een binnenspeeltuin, een bowling- en biljartcentrum, een binnensportcentrum en een winkelcentrum voor dagelijkse boodschappen.
Op Buytenplaets Suydersee is gratis wifi, een ontbijtservice, ijsverkoop, een centrale BBQ- en kampvuurplaats, overdekte eetplaats met kookfaciliteiten, mountainbikeverhuur en er is een speelplaats met trampoline. Ook zijn er héél veel fietsjes, skelters en allerlei speelgoed om te gebruiken. Ook ontzettend leuk voor de kinderen is de dierenweide met o.a. Alpaca's om te knuffelen, voeren en te verzorgen.

Op Buytenplaets Suydersee zijn enorm veel bijzondere overnachtingsvormen mogelijk. Je kunt er met maximaal 2 personen overnachten in een rioolbuis , een daktent, pipowagen, gipsywagen of tuinhuisje. In de trekkershut, de zeecontainer of boomhut kun je met maximaal 4 personen overnachten. In de safaritent met maximaal 6 personen en in de tipitent kun je met maximaal 12 personen slapen.

Boek via camping
(sta)caravan - (safari)tent - trekkershut - huisje - bijzondere accommodatie
Speeltuin
> 6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 65 KM

Buytenplaets Suydersee, Badweg, Lelystad, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved