De Geele Bosch

Nederland - Friesland - Oldeholtwolde


Bij De Geele Bosch maak je kennis met boer Bill, boerin Ella en hun zoon Michel. Op deze mooie Friese boerderij runnen zij een jongveebedrijf waar hij zo’n 50 kalfjes opvoedt tot melkkoeien. De kalfjes komen hier als ze circa 4 maanden oud zijn en vertrekken weer als ze zwanger zijn van hun eerste kalfje. Er worden hier dus géén koeien gemolken. Daarnaast stopt boer Bill veel tijd in zijn paarden hobby en alsof het allemaal nog niet genoeg is, maken ze ook nog hun eigen boerenijs. Boerin Ella is een echte bezige bij en super creatief en organiseert leuke activiteiten voor de kids en volwassenen. Hun zoon Michel werkt ook op de boerderij. Hij is een echte dierenvriend en is dan ook veel in de weer met alle lieve dieren.
Jouw boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. Zo kun je iedere dag helpen met het verzorgen van de kalfjes en de andere dieren op de boerderij. Houd je meer van spelen, dan ben je op de boerderij ook zeker op het juiste adres. Skelteren, op ontdekkingstocht of een hut bouwen in het avonturenbos, klimmen en klauteren op de tractor banden klimtoren of met je nieuwe vriendjes spelen in de boomhut en hooischuur. En bij mooi weer kunnen de kids heerlijk met water spelen in de water pret weide en zandtaartjes maken in de modderkeuken.
Wil je een keer het erf af, bezoek dan zeker het Kameleon eiland en beleef de avonturen van de “Schippers van de Kameleon”. Of gooi je kop in de wind en huur een bootje op één van de Friese meren.
Ook erg handig: je ontbijtje wordt door boerin Ella aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Boerin Ella regelt het allemaal voor je! Op de boerderij is ook een boerderijwinkel en iedere dag bakt boerin Ella verse broodjes. Op het gezellige boerderijterras kun je een heerlijke kop koffie, een broodje of pannenkoek krijgen. En vergeet vooral niet een ijsje te halen dat door Boer Bill zelf wordt gemaakt.

Bij De Geele Bosch logeer je in één van de luxe Safaritenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet en koud stromend water. Douchen doe je in het verwarmde sanitair gebouw.

Boek via Farmcamps
(safari)tent
Speeltuin
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 140 KM

De Geele Bosch, Ottersweg, Oldeholtwolde, Nederland
© Huren op de Camping All rights reserved