Camp Vallée du Tarn

Frankrijk - Midi Pyreneeën - Courris


Camp Vallée du Tarn is een kleine groene camping aan de oevers van de prachtige Tarn. In slechts een paar minuten ben je te voet of over het water bij de stuw ,waar je het prachtige dorpje Ambialet kunt ontdekken. De omgeving is een paradijs voor natuurliefhebbers. Je kunt er prachtig wandelen of fietsen. Met de auto kun je mooie stadjes bezoeken zoals de aanrader Albi, maar ook de grotten van Roquefort, de zaterdagmarkt in Saint-Affrique. Brousse-le-Chatteau, Castres en Cordes-du-Ciel zijn zeker de moeite waard. Historie, natuur en vertier gaan hier hand in hand. Vanaf het plaatstje Trébas-le-bain kun je een kanotocht doen, die ook langs de camping gaat.
Op de camping is een plek langs de oever waar je goed kunt zwemmen, vissen of er met één van de kano's vandoor kunt gaan. Op het recreatieveld kun je badmintonnen, tafeltennissen of een balletje trappen. Er is een kampvuurplaats en een terras om gezellig een drankje te drinken. Ook kun je gebruik maken van de ontbijtservice, de broodjesservice en een aantal keer per week is het mogelijk er te eten.

Je kunt hier een bell tent huren met maximaal twee personen. Eventueel is het mogelijk om een tentje bij te huren voor 1 of 2 personen.

Naar campingwebsite
(safari)tent
4 personen
Aan rivier
vanaf Utrecht 1178 KM

Camp Vallee Du Tarn, Courris, France
© Huren op de Camping All rights reserved