Camping Leï Suves

Frankrijk - Provence-Cote Azur - Roquebrune-sur-Argens


Leï Suves is een rustige camping gelegen in de Provence, op maar vijftien kilometer van de Franse zuidkust. De vele boomsoorten en bloemen maken van de camping een mooi natuurlijk plekje. De Côte-d’Azur ligt voor het grijpen. Bezoek Cannes en zijn filmpaleis, of de gouden stranden van Saint-Tropez. Om deze stadjes aan de Middellandse Zeekust te bezoeken zit je net iets minder dan een uur in de auto. Wil je met je gezin een avontuur beleven om nooit te vergeten? Rij dan naar de Gorges du Verdon! Ga met een kano de rivier op en vaar door deze wereldberoemde kloof. Hiervoor zit je wel anderhalf uur in de auto, maar dat is de moeite waard.
Op de camping is een groot verwarmd zwembad dat een zonnig plekje heeft bij de ingang. Neem een heerlijke duik én geniet van het mooie uitzicht. Vanuit het warme water kijk je uit over de heuvels van de Provence. De allerkleintsten kunnen lekker spetteren in de waterspeeltuin. Wordt de zon aan de Franse hemel iets te warm? Zoek dan de schaduw op van een rieten parasolletje of onder de groene bomen. Vooral voor kinderen is er veel te doen. Naast zwemmen kunnen ze er bijvoorbeeld knutselen en toneelspelen. Ook is er een restaurant, een tennisbaan, een sportterrein en een petanque baan.

De luxe glampingaccommodaties liggen op een van de mooiste plekjes van de camping. Kies je voor de SunLodge Safari? Dan heb je vanuit je lodgetent een vrij uitzicht over de Provence. Of ga je voor een van de ruime mobilhomes? Die vind je tussen de bomen en bloemen, op schaduwrijke plekjes.

Boek via Suncamp
(sta)caravan - (safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Groot
vanaf Utrecht 1295 KM

Camping Leï Suves, Route de Marchandise - 1770 Boulevard Ric Hochet, Roquebrune-sur-Argens, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved