Campeggio della Colombaia

Italië - Lombardije - Padenghe sul Garda


Campeggio della Colombaia is een groene knusse camping gelegen tussen de olijfbomen en met uitzicht op het Gardameer. Vanaf de camping loop je gemakkelijk en snel naar het (kiezel)strand en het Gardameer. Aanleggen met een bootje kan bij een van de steigers. Verder zie je hier veel watersporters als sup’ers, zeilers, jetskiërs en windsurfers. Loop of fiets ook eens via de strandpromenade naar nabijgelegen stadjes als Moniga del Garda en Lido di Manerba, erg de moeite waard!
De camping heeft een prachtig zwembadcomplex met waterspraypark met allerlei speeltoestellen en glijbaantjes voor de kinderen. Op zoek naar nog meer waterpret? Dan zijn er ook nog leuke (water)pretparken in de buurt om uit te kiezen. Zo ligt het gigantische Gardaland op een halfuurtje rijden van de camping, hier kun je ritjes maken in tientallen waterachtbanen en gewone achtbanen. Ook kun je een kijkje nemen in Gardaland Sea Life, een prachtig aquarium. 
Terug van een dagje uit? Campeggio della Colombaia heeft een campingrestaurant met panoramaterras met uitzicht over het Gardameer. Verder biedt de camping genoeg vertier voor de kleintjes zoals een speeltuintje, de indoorspeeltuin of klimmen op de mooie klimmuur. Ook is er een voetbalveld, volleybalveld of gooi de Jeu de Boules ballen op de mooie gravelbaan. En natuurlijk is er animatie voor de kinderen in het hoogseizoen.

Je kunt hier overnachten in verschillende type tenten voor maximaal zes personen.

Boek via Suncamp
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
Zwembad met glijbaan
6 personen
Klein of middelgroot
Aan meer
vanaf Utrecht 1166 KM

Campeggio della Colombaia, Via San Cassiano, Padenghe sul Garda, Brescia, Italië
© Huren op de Camping All rights reserved