Camping Au Clos de la Chaume

Frankrijk - Vogezen - Corcieux


Camping Au Clos de la Chaume is een kleinschalige charme camping gelegen op ongeveer 500 meter van het dorpje Corcieux, waar je alle voorzieningen zoals restaurants, snackbars en winkels kunt vinden.De camping ligt in het hart van de Elzas-Lotharingen op slechts 20 minuten van het Gérardmeer, waar je kunt watersporten of recreëren langs het meer.
Camping Au Clos de la Chaume beschikt over een overdekt zwembad met een gemiddelde temperatuur van 26 graden. Ga je liever pootje baden, dammetjes bouwen of bootraces houden met de kinderen? Dit kan in het beekje dat door de camping stroomt.
In het hoogseizoen is er voor de allerkleinsten een miniclub op de camping. Er worden activiteiten georganiseerd in de natuur, zoals het bouwen van eekhoornhuisjes in het bos van de camping. Daarnaast is er een speeltuin met een glijbaan, schommel en zandbak en een volleybalveld, jeu de boules baan en een speciale gameroom voor de oudere kinderen. In het hoogseizoen worden er activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd, zoals boogschieten en de befaamde familiewandeling in de natuur met een berggids.
In het hoogseizoen kun je bij de receptie van de camping terecht voor verse broodjes, een ijsje en wat basisbenodigdheden. Een hapje eten? Dat kan in het dorpje Corcieux óf je loopt even langs de pizzakraam op een van de twee dagen in de week dat die aanwezig is.

Je kunt hier overnachten in een safaritent met maximaal vijf personen. Het sanitair is op korte loopafstand.

Boek via Villatent
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
5 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 597 KM

Camping Vosges - Au Clos de la Chaume Sites et Paysages, Rue d'Alsace, Corcieux, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved