Camping Auf Kengert

Luxemburg - Luxemburg - Larochette


Camping Auf Kengert is een moderne, comfortabele plek voor alle leeftijden. Het sanitair is praktisch ingericht en is geschikt voor mindervalide gasten. Op de camping staan veel bomen en ander groen waardoor je je al gauw in een park waant in plaats van op een camping. Dichtbij liggen de wandelwegen van de Mullerthal Trail met wandelingen langs bossen, weide, kloven en fascinerende rotsen. Het kleine burchtstadje Larochette ligt in het dal van de witte Ernz, heeft een mooi kasteel en indrukwekkende rotsformaties. Wil je de stad Luxemburg bezichtigen? Neem dan de trein vanuit Mersch om te genieten van een panoramisch uitzicht.
Voor kinderen zijn er een grote buitenspeeltuin met zeezand en kleinere speeltuinen tussen de kampeerplekken. Op het terras kun je genieten van een drankje terwijl je zicht hebt op het zwembad. Met een ontdekkings rugzak wandel je zo het bos in of probeer de uitgang te vinden van het doolhof in inheemse heggen!

Je kunt hier overnachten in een sfeervolle en comfortabele Tipi tent met 2 slaapkamers en ruim leefgedeelte. Alle tenten hebben een complete inventaris voor 5 personen, elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Ervaar het échte kampeergevoel in deze knusse en comfortabele accommodatie, instapklaar!

Info & Boeken via Geardropper
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
5 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 334 KM

Camping Auf Kengert, Larochette, Luxembourg
© Huren op de Camping All rights reserved