Camping Bockenauer Schweiz

Duitsland - Rheinland-Pfalz - Bockenau


Camping Bockenauer Schweiz is een gezellige en rustige camping in Rheinland-Pfalz tussen de plaatsen Trier, Cochem en Mainz. Door de prachtige ligging in het Natuurpark Soonwald-Nahe is de camping erg populair bij fietsers en wandelaars. Er zijn meerdere wandel- en fietsroutes die vanaf de camping starten en ook motorrijders kunnen in de omgeving prachtige routes rijden. Paardenliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen want op loopafstand van de camping is een manege. In de nabije omgeving van de camping zijn diverse dorpjes en kastelen. Zwemmen kan in één van de drie zwembaden die allemaal binnen 10 km vanaf de camping liggen. Populaire plaatsen in de buurt zijn authentieke stadjes zoals Bad Kreuznach, Bingen en Idar Oberstein. Op ongeveer een uur rijden van de camping liggen de populaire plaatsen als Loreley, Koblenz, Cochem, Wiesbaden , Mainz en Kaiserslautern. Frankrijk, België en Luxemburg liggen allemaal op ongeveer 2 uur rijden van de camping.
Over de camping stromen verschillende beekjes waar je lekker kunt pootje baden, en is een grote visvijver, een jeu de boules baan en een avontuurlijke speeltuin. In het hoogseizoen is er een opzet zwembad aanwezig, waar iedereen lekker af kan koelen. In het restaurant of op het terras kun je genieten van traditionele Duitse en ook Nederlandse gerechten en gratis gebruik maken van het wifi-netwerk. Er worden in het restaurant ook lokale wijnen en speciaalbieren geserveerd.

Je kunt hier overnachten in een appartement, sunlodge, vakantiewoning of in een safaritent (sommige met eigen sanitair).

Boek via Vodatent
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 387 KM

Bockenauer Schweiz, Bockenau, Duitsland
© Huren op de Camping All rights reserved